A csodaszerek

2010.05.28. 15:32

Csodás érzés, hogy vannak csodaszerek. Hiszen, én mindent elhiszek. Napról napra lehet hallani valamilyen csodás összetevőről, amit vagy az dzsungel mélyén talált, eddig nem ismert csodás növényből nyerik és hát ha ezt elkezded szedni, akkor olyan eredménye lesz, amiről nem is álmodtál.

A kétkedőknek módom vannak csodaszerek. Persze nem biztos, hogy olyan csodát idéz elő, amit egy fogyni vágyó várna vagy keresne. Hiszen lehet, hogy TE vagy én azt hisszük, hogy segít abban, hogy ledobjuk azt a súlyfelesleget, amivel rendelkezünk. A gyártó meg, azt várja, hogy tudjon venni egy nagyobb házat és egy gyorsabb autót. Láss csodát!!! Nagyobb lesz a háza és gyorsabb autó előtte. Persze nem csodálkozzon ezen senki. A reklám nem más, mint a XX. században a hazugság elfogadott formája. Persze lehet vitatkozni, de legyünk őszinték miközben a tv előtt ül valaki, könnyű elhinnie, hogy vesz egy csodaszert és attól hip-hop le fog fogyni. Mert inkább elhiszi azt, hogy ez működik, mint felemelje a dagadt seggét és fegyelmezetten elkezdjen mozogni és odafigyelni arra, hogy mit eszik és mit iszik meg.

Persze nem azt akarom mondani, hogy nincsenek olyan táplálék kiegészítők, amik segíteni tudnak. Sőt, azt állítom, hogy vannak, de azért ne higgyünk el mindent, amit ismert vagy kevésbé ismert emberek sugároznak felénk a médiából.

Hogy mit mond a szakember? Ez a legjobb kérdés. A másik jó kérdés, hogy kik is a szakemberek? Mindenki vegye fel egy szakemberrel a kapcsolatot és kérdezze meg, hogy ő mit javasol. A nagy kérdés az az, hogy vajon akkor is ajánlana egy terméket, ha nem annak az árából venné meg a nagy fekete autóját?

Egy kis segítség: http://www.mdosz.hu/ Ezen az oldalon olyan embereket találtok, akik valóban értenek ahhoz, amiről beszélnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyfogyasnaploja.blog.hu/api/trackback/id/tr972038157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Izombuilder.com · http://www.izombuilder.com/ 2010.05.28. 15:42:28

"Egy kis segítség: www.mdosz.hu/ Ezen az oldalon olyan embereket találtok, akik valóban értenek ahhoz, amiről beszélnek."

Ezt nagyon nem álítanám (lásd az elnökét, aki egy kövér disznó), de sok sikert kívánok a fogyáshoz. Egy dolgot tarts szem előtt, életmódváltás nélkül nincs tartós fogyás.

fogyiblog 2010.05.28. 15:49:44

@Izombuilder.com: 100%-ig egyet értek abban, hogy változtatni kell az embernek az életmódján, a felfogásán, a napi ritmusán!!!!! E nélkül nem fog menni. Sem nekem, sem pedig másnak.
Más: Az elnököt nem ismerem. Akivel én találkoztam, az nekem hiteles volt. Nemcsak úgy tűnt, hogy tudja miről beszél, hanem úgy nézett ki, ahogy egy csinos nőnek ki kell nézni.
süti beállítások módosítása